Joe Blasco Ultrabase

Het paradepaardje uit de Joe Blasco lijn, Ultrabase foundation is highly pigmented, dit wilt zeggen dat het al bij lichte aanbreng een complete dekking geeft!

Ultrabase is niet vettig, licht en zal geen strepen achter laten of verkleuren. Hiermee is Ultrabase een perfecte, langdurige foundation voor alle huidtypen en verkrijgbaar in 32 kleuren.

Hieronder vindt je een overzicht van alle series en de bijhorende kleuren:

Klassieke Olive series: Ultra Fair heeft een rozige ondertoon voor mensen met licht haar en sproetjes. Alabaster en Olive zijn voor mensen met een medium huidskleur. Medium Olive voor mensen met iets donkere tint maar met een rozige ondertoon.

Deepolive Olive
Alabaster Mediumolive

Natural Beige series: Deze serie is beige van ondertoon en zijn verkrijgbaar in Natural Beige nr. 1(Light), nr.2(Medium) en nr. 3(Dark)

Naturalbeige 1 Naturalbeige 3
Naturalbeige 2    

Special light Olive en Special medium Olive: Hebben beide een geel/ groene ondertoon en zijn geschikt voor Spaanse en oriëntaalse klanten. Special lite Olive is er in nrs. 1 Light, 2 Medium en 3 Dark.

Sp. Light Olive 1 Sp. Medium Olive1
Sp. Light Olive 2
Sp. Medium Olive2
Sp. Light Olive 3
Sp. Medium Olive3

Olive Beige: Is geschikt voor klanten met lichte huidstint en voor oriëntaalse klanten. Olive Beige is er in nrs. 1 Light. 2 Medium en 3 Dark.

Olive Beige 1 Olive Beige 2
Olive Beige 3    

Warm Olive: Heeft een geel/rode ondertoon en is warmer van kleur. Is geschikt voor klanten van een Spaanse, Arabische of Aziatische afkomst. Warm Olive is in nrs. 1 Light, 2 Medium en 3 Dark.

Warm Olive 1 Warm Olive 2
Warm Olive 3 Warm Olive 4
 
 

Golden Olive: Is voor klanten die veel geel in hun huid hebben zoals Aziatische en de lichte Afro Amerikaan maar het unieke van deze kleur is dat het bij elke huid past. Golden Olive is in nrs. 1 Light, 2 Medium en 3 Dark.

Gold Olive 1 Gold Olive 2
Gold Olive 3    

Summertone / Natural Tan: Voor klanten met donkere huidskleur en is warm van kleur, er is veel rood in verwerkt als ondertoon.

Naturaltan Summertone
Naturalbronze Suntan

Golden tan 1 en 2: Heeft een grijs ondertoon. Is geschikt voor de lichte Afro Amerikaan.

Goldtan 1 Goldtan 2
Goldtan3

Prebase:  (Eng) An unbeatable pre-make up primer that aids in creating a perfect canvas for flawless foundation application. Pre-Base CrFme helps smooth the complexion, and fills in fine lines.

Prebase


Special Dark Skin Collection: Voor de klanten met donkere tot zeer donkere kleur van de huid b.v. Afrikaans.

Honey Moonhaze
Maple Deepebony